Pupbegeleiding

Je pup ontwikkelt zich snel en wil de wereld leren begrijpen. Pups hebben tijd nodig om alles om hen heen zelf te ontdekken. Als je hierin mee gaat, ontdek je zelf ook veel nieuwe dingen. Overal om ons heen zijn er avonturen te beleven: thuis, op straat, in de auto, in het bos, op de parkeerplaats van de supermarkt…

De puppybegeleiding zoals ik die aanbied, gaat veel verder dan een traditionele puppycursus op een gewone hondenschool. Samen begeleiden we de pup, en sturen bij waar dat nodig is. Op een natuurlijke manier laten we de pup bij je komen en zorgen we ervoor dat het aan de lijn lopen steeds vloeiender gaat. Er worden geen gehoorzaamheidsoefeningen zoals “zit” en “volg” aangeleerd. Achtergrondinformatie hierover lees je op de pagina’s Tijd voor verandering, Nieuwsgierig zijn en Relaties.

Ook het contact met andere honden komt uitgebreid aan bod. De pups maken kennis met mijn eigen honden en/of andere honden die ik goed ken. In al het sociale contact (zowel tussen honden onderling, als tussen honden en mensen) gaat het om samen op ontdekking uit gaan, bij de interesses van de ander aan kunnen sluiten en echt leren van de interactie. Ik ondersteun hierbij, zodat alle betrokken honden en mensen zich op hun gemak voelen en helemaal zichzelf kunnen zijn. In zo’n sociale context kunnen pups ervaring opdoen en hun sociale vaardigheden verder ontwikkelen.

Individueel:

  • data/tijden op afspraak
  • losse sessies: € 50,- per uur
  • 4 sessies van 45 minuten: € 150,-
  • reiskosten: eerste 10 km is inbegrepen, daarna 28 cent/km

Veel meer dan een puppycursus: pup onderzoekt auto in Heerde